Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Wezembeek-Oppem

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Wezembeek-Oppem

Voor zwembad onderhouden bij Wezembeek-Oppem kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Wezembeek-Oppem vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Wezembeek-Oppem

Bij %1 is stielkennis van primordiaal gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring inzake zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor hem. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Wezembeek-Oppem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor 100% complete service met alles erop en eraan. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij beweren grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.