Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Bertem

Kwaliteitsvol zwembad onderhouden bij Bertem

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Bertem is de nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden wat betreft ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhouden bij Bertem. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie verworven.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Bertem

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over ruim 30 jaar ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. Voor iemand die al zo lang in de branche zit kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden staan garant voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.