Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Knokke

Prima zwembad onderhoud bij Knokke

Voor zwembad onderhoud bij Knokke kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening volledig op maat in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Knokke vindt u geen betere firma voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben ons een sterke reputatie bij Knokke en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door topbedrijf bij Knokke

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een absolute kenner. Voor een man die zo een lange periode in de branche vertoeft heeft zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Met het zeer gedreven bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.