Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Geetbets

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Geetbets

Voor onderhoud zwembaden bij Geetbets kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en kwaliteit. Bij Geetbets vindt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Geetbets

Vakkennis en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Geetbets voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Geetbets, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Maldegem, Knokke…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden voor gedetailleerde service met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.