Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Boortmeerbeek

Toegewijd zwembad onderhouden bij Boortmeerbeek

Voor zwembad onderhouden bij Boortmeerbeek kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topkwaliteit en service. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u opteert voor zwembad onderhouden bij Boortmeerbeek. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Boortmeerbeek

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend gewicht. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste autoriteit. zwembad onderhouden kent geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Boortmeerbeek voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig team

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Boortmeerbeek, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Maldegem, Knokke…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden staan garant voor 100% complete service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.