Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Ternat

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Ternat

Voor zwembad onderhoud bij Ternat kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Ternat. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Ternat en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door topfirma bij Ternat

Ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhoud enkele sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute topautoriteit. Voor iemand die al zo lang in de sector vertoeft kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhoud zijn de zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Ternat voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden bieden voor totale service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.