Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Linkebeek

Degelijk onderhoud zwembaden bij Linkebeek

Voor onderhoud zwembaden bij Linkebeek kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en service. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Linkebeek. In de loop der jaren hebben wij met onderhoud zwembaden een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Linkebeek

Expertise en ervaring zijn bij onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo lang in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Nauwgezet, grondig en secuur onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Linkebeek voor staat. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door gedreven team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kunt vertrouwen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Linkebeek, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, De Haan…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel diverse formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.