Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Herne

Prima zwembad onderhouden bij Herne

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Herne is de absolute nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw zwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. Bij Herne vindt u geen beter denkbare specialist voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke topreputatie gekregen.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Herne

Vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhouden enkele sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor iemand die zo lang in de sector zit kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Herne voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor gedetailleerde topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.