Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Huldenberg

Secuur onderhoud zwembaden bij Huldenberg

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Huldenberg is dé nummer één als het aankomt op onderhoud zwembaden. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening volledig op maat aangaande constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Huldenberg vindt u geen beter denkbare optie voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Huldenberg

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, Nobels, een absolute kenner. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider. Grondig, nauwgezet en secuur onderhoud zwembaden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Huldenberg voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door ervaren team

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en degelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Huldenberg, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we zeggen grondig onderhoud zwembaden, bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken per jaar, acht beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.