Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Beersel

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Beersel

Voor onderhoud zwembaden bij Beersel kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topkwaliteit en service. Bij Beersel vindt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Beersel

Vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft ruim 30 jaar ervaring in onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Beersel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door vakkundig team

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kunt rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden verschaffen voor uiterst volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.