Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Beersel

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Beersel

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Beersel is dé nummer één in zwembad onderhoud. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat betreffende ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhoud bij Beersel. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een smetteloze topreputatie bij Beersel en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Beersel

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhoud kent geen enkel geheim voor Nobels. Met heel het enorm gedreven bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige materie is, vooral voor de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij ook heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.