Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Steenokkerzeel

Secuur zwembad onderhouden bij Steenokkerzeel

Voor zwembad onderhouden bij Steenokkerzeel kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topkwaliteit en topservice. Bij Steenokkerzeel vindt u geen adequatere speler voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een smetteloze topreputatie bij Steenokkerzeel en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topfirma bij Steenokkerzeel

Vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder. Samen met het enorm capabele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van a tot z door gedreven team

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden verschaffen voor 100% complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules betreffende zwembad onderhouden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.