Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Halle

Prima onderhoud zwembaden bij Halle

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Halle is de nummer één betreffende onderhoud zwembaden. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden inzake onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Halle hebt u geen deugdelijkere speler voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Halle en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Halle

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. onderhoud zwembaden kent geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Halle voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanreikt en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Halle, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze zeer diverse formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij ook zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.