Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Huldenberg

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Huldenberg

Voor zwembad onderhoud bij Huldenberg kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat in onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Huldenberg hebt u geen adequatere optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke reputatie bij Huldenberg en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door topfirma bij Huldenberg

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft meer dan 30 jaar ervaring in zwembad onderhoud. Voor een vakman die al zo lang in de sector bezig is kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Samen met het uiterst gedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant, naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Huldenberg, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, De Haan, Knokke, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel gevarieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals een springplank of ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.