Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Rotselaar

Secuur onderhoud zwembaden bij Rotselaar

Voor onderhoud zwembaden bij Rotselaar kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. Bij Rotselaar hebt u geen betere firma voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een ijzersterke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Rotselaar

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute kenner. Voor iemand die al zo lang in de sector bezig is heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn de zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Rotselaar voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden staan garant voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.