Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Herent

Zeer goed zwembad onderhoud bij Herent

Voor zwembad onderhoud bij Herent kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Herent. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhoud een sterke reputatie gekregen.

Lees meer

Secuur zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Herent

Ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste kenner. Voor een vakman die zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Met heel het uiterst vakbekwame team streven we in samenspraak met de klant naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Herent, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze heel gevarieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen wij ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.