Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Asse

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Asse

Voor onderhoud zwembaden bij Asse kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden betreffende onderhoud, installatie, bouw en constructie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u opteert voor onderhoud zwembaden bij Asse. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een onverwoestbare topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Asse

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring inzake onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Met heel het enorm vakbekwame bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door gedreven personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze zeer gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgevoelige materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we ook goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.