Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Overijse

Degelijk onderhoud zwembaden bij Overijse

Voor onderhoud zwembaden bij Overijse kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Overijse. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een sterke reputatie bij Overijse en omstreken bezorgd.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Overijse

Vakkennis en ervaring zijn bij onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring in onderhoud zwembaden. Voor een man die al zo lang in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met heel het uiterst bedreven bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Overijse, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we beweren grondig onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.