Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Rotselaar

Prima zwembad onderhoud bij Rotselaar

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Rotselaar is dé topper betreffende zwembad onderhoud. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle service volledig op maat wat betreft onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Rotselaar hebt u geen deugdelijkere speler voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een goede topreputatie bij Rotselaar en omstreken bezorgd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Rotselaar

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend gewicht. Met zijn 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met heel het enorm gedreven team streven wij in samenspraak met de klant naar volledigheid en degelijkheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door gedreven personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen we ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.