Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Ternat

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Ternat

Voor zwembad onderhouden bij Ternat kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij kwaliteit en topservice. Bij Ternat hebt u geen beter denkbare firma voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een geweldige reputatie bij Ternat en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Ternat

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar belang. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor Nobels. Met het zeer capabele team streven we in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kunt rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.