Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Aarschot

Volledig zwembad onderhoud bij Aarschot

Voor zwembad onderhoud bij Aarschot kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Aarschot vindt u geen beter denkbare firma voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke reputatie bij Aarschot en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Aarschot

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute kenner. Voor iemand die zo lang in de sector vertoeft heeft zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhoud zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Aarschot voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Het onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Aarschot, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor complete service met alles erop en eraan. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.