Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Tremelo

Zeer goed zwembad onderhoud bij Tremelo

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Tremelo is de onbetwiste topper inzake zwembad onderhoud. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw zwembad beloven wij topservice en kwaliteit. Bij Tremelo hebt u geen adequatere specialist voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Tremelo en omstreken bezorgd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Tremelo

Vakkennis en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. Voor een vakman die al zo lang in de branche zit heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met het zeer bedreven team streven we, in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor complete topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken per jaar, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.