Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Zemst

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Zemst

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Zemst is de absolute nummer 1 als het aankomt op onderhoud zwembaden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. Bij Zemst vindt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een smetteloze reputatie bij Zemst en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Zemst

Expertise, ervaring en vakkennis zijn bij onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute topautoriteit. Voor een man die al zo lang in de branche vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met heel het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en degelijkheid. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor totale topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook gron-dig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.