Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Boutersem

Kwaliteitsvol zwembad onderhouden bij Boutersem

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Boutersem is dé nummer 1 als het aankomt op zwembad onderhouden. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhouden bij Boutersem. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een ongelofelijk sterke topreputatie bij Boutersem en omstreken bezorgd.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topbedrijf bij Boutersem

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. Voor een man die zo lang in de sector zit heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Boutersem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Boutersem, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen verschaffen voor complete service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we eveneens heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.