Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Bertem

Secuur onderhoud zwembaden bij Bertem

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Bertem is de absolute nummer één betreffende onderhoud zwembaden. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden wat betreft constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u opteert voor onderhoud zwembaden bij Bertem. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ijzersterke topreputatie bij Bertem en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Bertem

Expertise en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van onderhoud zwembaden. Voor een man die zo een lange periode in de branche vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Nauwgezet, grondig en secuur onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Bertem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door ervaren personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Bertem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.