Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Galmaarden

Toegewijd zwembad onderhoud bij Galmaarden

Voor zwembad onderhoud bij Galmaarden kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden wat betreft onderhoud, installatie, bouw en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhoud bij Galmaarden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een sterke topreputatie verworven.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Galmaarden

Ervaring en vakkennis zijn bij zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor een vakman die zo lang in de branche zit kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Galmaarden voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.