Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Sint-Pieters-Leeuw

Zeer goed zwembad onderhoud bij Sint-Pieters-Leeuw

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Sint-Pieters-Leeuw is de nummer 1 wat betreft zwembad onderhoud. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige service volledig op maat in onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Sint-Pieters-Leeuw hebt u geen deugdelijkere optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een geweldige reputatie verworven.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door topfirma bij Sint-Pieters-Leeuw

Bij %1 is stielkennis van primordiaal gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Sint-Pieters-Leeuw voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhoud

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Sint-Pieters-Leeuw, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor 100% complete service met alles erop en eraan. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.