Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Diest

Toegewijd zwembad onderhouden bij Diest

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Diest is de absolute nummer één wat betreft zwembad onderhouden. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad beloven wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Diest. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke topreputatie gekregen.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door topfirma bij Diest

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. Voor een vakman die al zo lang in de branche zit heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Diest voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Diest, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer diverse formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij eveneens goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.