Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Affligem

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Affligem

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Affligem is de absolute nummer één inzake zwembad onderhoud. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat aangaande ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Affligem hebt u geen adequatere speler voor zwembad onderhoud. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een sterke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topfirma bij Affligem

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. Voor een vakman die zo lang in de branche vertoeft kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Samen met het uiterst gedreven team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kunt rekenen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Affligem, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Knokke, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze zeer diverse formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.