Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Vlaams-Brabant

Volledig zwembad onderhouden bij Vlaams-Brabant

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Vlaams-Brabant is dé nummer 1 wat betreft zwembad onderhouden. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw zwembad bieden wij topkwaliteit en service. Bij Vlaams-Brabant vindt u geen betere specialist voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een geweldige reputatie bij Vlaams-Brabant en omstreken bezorgd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topfirma bij Vlaams-Brabant

Expertise, ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die al zo lang in de branche bezig is kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met het uiterst bedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor uiterst volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van twee beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.