Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Landen

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Landen

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Landen is de nummer één als het aankomt op onderhoud zwembaden. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Landen. Onze degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een goede topreputatie bij Landen en omstreken bezorgd.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Landen

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Met liefst 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een onbetwiste autoriteit. Voor een vakman die zo lang in de branche bezig is heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Landen voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.