Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Tienen

Degelijk onderhoud zwembaden bij Tienen

Voor onderhoud zwembaden bij Tienen kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Tienen hebt u geen betere specialist voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een smetteloze topreputatie bij Tienen en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door topfirma bij Tienen

Expertise, ervaring en vakkennis zijn bij onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft ruim drie decennia ervaring in onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Tienen voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Tienen, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent, Brugge, De Haan, Knokke, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als wij beweren grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we eveneens erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.