Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Holsbeek

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Holsbeek

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Holsbeek is de topper inzake zwembad onderhouden. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topservice en topkwaliteit. Bij Holsbeek hebt u geen deugdelijkere optie voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een goede topreputatie bij Holsbeek en omstreken bezorgd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door topbedrijf bij Holsbeek

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. Voor iemand die al zo lang in de sector bezig is kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met heel het enorm vakbekwame bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.