Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Sint-Pieters-Leeuw

Zeer goed onderhoud zwembaden bij Sint-Pieters-Leeuw

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Sint-Pieters-Leeuw is de nummer 1 als het aankomt op onderhoud zwembaden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Sint-Pieters-Leeuw. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een sterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Sint-Pieters-Leeuw

Ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden enkele kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een man die zo lang in de branche zit heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Sint-Pieters-Leeuw voor staat. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij zeggen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.