Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Bertem

Prima zwembad onderhoud bij Bertem

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Bertem is de nummer 1 wat betreft zwembad onderhoud. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij kwaliteit en topservice. Bij Bertem vindt u geen deugdelijkere speler voor zwembad onderhoud. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een geweldige topreputatie gekregen.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Bertem

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhoud kent geen geheimen meer voor Nobels. Met het zeer gedreven bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Bertem, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.