Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Landen

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Landen

Voor zwembad onderhouden bij Landen kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden inzake onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhouden bij Landen. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie gekregen.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door topbedrijf bij Landen

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhouden belangrijke sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhouden. Voor iemand die zo lang in de sector zit heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kunt vertrouwen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Landen, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Maldegem, Knokke…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bvb. een ladder of springplank, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.