Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Machelen

Prima zwembad onderhouden bij Machelen

Voor zwembad onderhouden bij Machelen kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Machelen. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een geweldige reputatie bij Machelen en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topfirma bij Machelen

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhouden dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste autoriteit. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder Nobels. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhouden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Machelen voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze zeer gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, vooral voor de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat inzake zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.