Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Kapelle-Op-Den-Bos

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Kapelle-Op-Den-Bos

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Kapelle-Op-Den-Bos is de onbetwiste nummer één in zwembad onderhouden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Kapelle-Op-Den-Bos hebt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een oerdegelijke reputatie verworven.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Kapelle-Op-Den-Bos

Expertise en ervaring zijn inzake zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Kapelle-Op-Den-Bos voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door ervaren team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze enorm gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules inzake zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.