Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Bierbeek

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Bierbeek

Voor onderhoud zwembaden bij Bierbeek kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden betreffende ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Bierbeek. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een onverwoestbare reputatie verworven.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Bierbeek

Vakkennis en expertise zijn bij onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute kenner. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor Nobels. Nauwgezet, grondig en secuur onderhoud zwembaden is waar onze gerenommeerde topfirma bij Bierbeek voor staat. Wij finaliseren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.