Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Opwijk

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Opwijk

Voor zwembad onderhoud bij Opwijk kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topkwaliteit en service. Bij Opwijk hebt u geen adequatere firma voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een smetteloze topreputatie bij Opwijk en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Opwijk

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen geheimen voor onze zaakvoerder. Samen met het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door gedreven team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Kwaliteitsvol onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor 100% complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.