Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Scherpenheuvel-Zichem

Prima zwembad onderhoud bij Scherpenheuvel-Zichem

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Scherpenheuvel-Zichem is de onbetwiste topper in zwembad onderhoud. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad bieden wij topkwaliteit en service. Bij Scherpenheuvel-Zichem hebt u geen deugdelijkere firma voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhoud een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhoud door topbedrijf bij Scherpenheuvel-Zichem

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Met 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute topautoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor hem. Met het enorm bedreven bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kunt rekenen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.