Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Vilvoorde

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Vilvoorde

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Vilvoorde is de onbetwiste topper in onderhoud zwembaden. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening aangepast aan uw specifieke noden in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Vilvoorde vindt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame opties van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een goede reputatie bij Vilvoorde en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Vilvoorde

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de branche zit kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden is waar onze gerenommeerde topfirma bij Vilvoorde voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Vilvoorde, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor gedetailleerde topservice met alles erop en eraan. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreft onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.