Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Asse

Zeer goed zwembad onderhoud bij Asse

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Asse is de onbetwiste nummer 1 inzake zwembad onderhoud. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service volledig op maat in ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Asse. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een geweldige reputatie gekregen.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Asse

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft ruim 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Asse voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door gedreven team

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Asse, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als wij zeggen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.