Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Wemmel

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Wemmel

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Wemmel is de absolute nummer 1 wat betreft zwembad onderhouden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhouden bij Wemmel. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie opgebouwd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Wemmel

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhouden dé kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector vertoeft kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met het zeer capabele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Kwaliteitsvol onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Wemmel, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, De Haan, Knokke, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen staan garant voor 100% complete topservice met alles erop en eraan. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen wij ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.