Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Lubbeek

Secuur onderhoud zwembaden bij Lubbeek

Voor onderhoud zwembaden bij Lubbeek kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat inzake onderhoud, installatie, bouw en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Lubbeek. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Lubbeek en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Lubbeek

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring wat betreft onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo een lange periode in de sector bezig is heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Grondig, nauwgezet en secuur onderhoud zwembaden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Lubbeek voor staat. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Lubbeek, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.