Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Knokke

Degelijk onderhoud zwembaden bij Knokke

Voor onderhoud zwembaden bij Knokke kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topservice en kwaliteit. Bij Knokke hebt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Knokke en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Knokke

Vakkennis en ervaring zijn bij onderhoud zwembaden belangrijke sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring in onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo lang in de branche bezig is kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Knokke voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Knokke, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als wij zeggen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook gron-dig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, acht beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.