Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Linter

Prima zwembad onderhouden bij Linter

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Linter is dé nummer één betreffende zwembad onderhouden. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij topkwaliteit en service. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u opteert voor zwembad onderhouden bij Linter. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topbedrijf bij Linter

Vakkennis en ervaring zijn inzake zwembad onderhouden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over maar liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhouden. Voor iemand die zo lang in de branche bezig is kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Linter, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.