Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Zaventem

Degelijk onderhoud zwembaden bij Zaventem

Voor onderhoud zwembaden bij Zaventem kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Zaventem. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een onverwoestbare reputatie verdiend.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door topfirma bij Zaventem

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden dé sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste autoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de sector bezig is kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Zaventem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door vakkundig team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Zaventem, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor volledige service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij beweren ‘grondig’ onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreft onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.