Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Steenokkerzeel

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Steenokkerzeel

Voor zwembad onderhoud bij Steenokkerzeel kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Steenokkerzeel. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Steenokkerzeel en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topfirma bij Steenokkerzeel

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor onze bedrijfsleider Nobels. Met heel het enorm vakbekwame team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid en volledigheid. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor uiterst volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook ”grondig”. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.