Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Halle

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Halle

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Halle is de nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u kiest voor zwembad onderhouden bij Halle. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Halle en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topfirma bij Halle

Ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Met het zeer gedreven team streven we, in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Halle, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Maldegem, Knokke…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor volledige service met alles erop en eraan. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.